Juleturen nærmer seg med stormskritt. Takk og lov var Rimi i Sogndal åpent på søndagen. Kjøpmannen Endre Westgård er jammen snill som sponser oss med mat BÅDE til juleturen, og på turen over Spitsbergen til våren.
For dere som ikke vet hva vi mener med juleturen, så skal vi bruke julen på å gå på ski. Her er turen kort oppsummert:
Årets julefeiring:
Planen er å gå på Hardangervidda i 10 dager med pulk og full oppakning.
Hvorfor?
Vi vil ta en tur før vi skal ut på den store turen i mars. Dette er for å få inn gode turrutiner, teste utstyr og formen. Og det var i julen at alle hadde fri :)
Hva slags mat står på bordet 24. desember
Det vil bli mat laget på primus. Drytec - kanskje det blir viltgryte?!
Hva blir det beste med årets julefeiring?
Å gjøre noe annet, forberede seg til en større tur. Være med gode venner og kunne feire i ullundertøy og lue - og at det er sosialt akseptert! Det er helt topp!
![]() |
Blide og fornøyde med masse godt i posene |
![]() |
Stine måtte bare smake :) |
![]() |
Glasering med honning av havregryn, deilig! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar